-->
PARTIZAN SIGURAN U IVANJICI! Marković dvostruki strelac (VIDEO) PARTIZAN SIGURAN U IVANJICI! Marković dvostruki strelac (VIDEO)
Fudbaleri Partizana pobedili su Javor rezultatom 2:0 na gostovanju u Ivanjici. Osamnaesti međusobni duel ova dva tima pripao je fudbalerima Partizana posle borbe od... PARTIZAN SIGURAN U IVANJICI! Marković dvostruki strelac (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Javor rezultatom 2:0 na gostovanju u Ivanjici.

Osamnaesti međusobni duel ova dva tima pripao je fudbalerima Partizana posle borbe od devedeset minuta.

Jedini strelac na susretu sa dva postignuta gola bio je Lazar Marković. Prvi gol je „pao“ posle sjajne akcije Partizana i jedne jako lepe asistencije Sejdube Sume.

Marković je ušao u šesnaesterac i spoljnim delom stopala poslao loptu u donji desni ugao gde golman Lazović nije mogao da je dohvati.

Fudbaleri Javora nisu bili bez prilika na ovom susretu. Možda i najveću je propustio levi bek Aleksa Amanović, kada je prebacio gol sa nekih 6-7 metara udaljenosti.

Petković i Krnić su takođe imali jako dobre šanse, ali niko nije uspeo da zatrese mrežu Vladimira Stojkovića, koji je imao „pune ruke posla“.

Posle nekoliko opasnih napada Javora i nemogućnsoti da dođu do gola, usledio je prelep pogodak Lazara Markovića, snažan udarac van kaznenog prostora završio je u mreži Javora i crno-beli su došli do nove pobede u Linglong Superligi.

Gosti su imali inicijativu, nekoliko jako dobrih napada, ali nisu uspeli da postignu treći gol. Javor je takođe bio blizu u nekoliko navrata da se „upiše“, ali je Stojković pravovremeno intervenisao.

b92.net