-->
PAŠĆE REKORD U POSETI! U Hali 1 od 27. do 29. novembra Sajam sporta (FOTO) PAŠĆE REKORD U POSETI! U Hali 1 od 27. do 29. novembra Sajam sporta (FOTO)
U Beogradu će se od 27. do 29. novembra održati Sajam sporta. Ovo će biti  je najveći sportski događaj u 2015 u Srbiji. Na... PAŠĆE REKORD U POSETI! U Hali 1 od 27. do 29. novembra Sajam sporta (FOTO)

U Beogradu će se od 27. do 29. novembra održati Sajam sporta. Ovo će biti  je najveći sportski događaj u 2015 u Srbiji. Na jednom mestu, tokom tri dana sajma, okupiće se svi sportski savezi koji će prezentovati svoje sportove, naši vrhunski aktuelni, ali i legendarni sportisti koji će posetiocima demonstrirati svoje veštine; treneri, lekari i sportski stručnjaci koji će na svako Vaše pitanje imati pravi odgovor. Takođe tu će biti i sportista amatera. Ukoliko želite da upoznate nekog od naših sportskih šampiona, da se oprobate na sportskim poligonima, raspitate o klubovima ili školicama sporta, stručno se usavršite na predavanjima ili slikate s trofejima koje su naši sjajni sportisti godinama osvajali za Srbiju a koji se nalaze u Muzeju sporta, dođite do  Hale 1 Beogradskog sajma od 27. do 29. novembra. Ulaz je BESPLATAN!

U odnosu na 2014. godinu se selimo u Halu 1 zbog većeg prostora i većih programskih zahteva sportskih saveza, a prvenstveno zbog većeg broja terena za aktivaciju.
– 9.000 m2 prostora za institucije, saveze, izlagače
– 2.500 m2 terena za bavljenjem sportom
– 87 granskih sportskih saveza
– 20 teritorijalnih sportskih saveza
– 20 teritorijalnih (lokalnih) sportskih saveza
– 9 sportskih udruženja
– 5 visoko školskih ustanova
– Preko 300 stipendista vrhunskih sportista
– Preko 20 predavanja u oblasti sporta, medicine, ishrane…
– Sportski savez Srbije seminar za generalne sekretare
– ADAS-ov seminar za stipendiste
– Fudbalski savez Srbije – konferencija u vezi sa EP u futsalu
– Vaterpolo savez Srbije – promocija EP
* Tereni za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, tenis i badminton, bejzbol, softbol i kriket, stoni tenis, poligon za atletiku, tatami za sve borilačke sportove, ergometri za veslanje i kajak, ski skakaonica, teretana, simulator za golf, streljana, igraonica za decu Sportske akademije Senjak, izložba trkačkih automobila, motora, aviona, džet skija, čamaca i jedrilica.
* Sala sa 300 mesta za stručna usavršavanja i predavanja.
* Zavod za sport i medicinu sporta RS će raditi testiranja svih zainteresovanih.                                                                                                                                                                                                                   * Muzej sporta

sajam sportasajam sportasajam sportasajam sportasajam sportasajam sporta