-->
PILIĆ OTKRIO ZAŠTO OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Novak mi je kao sin, za razliku od drugih nikada me nije zaboravio PILIĆ OTKRIO ZAŠTO OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Novak mi je kao sin, za razliku od drugih nikada me nije zaboravio
Nikola Pilić i Novak Đoković veza koja je Srbiji donela jedini naslov u Dejvis kupu, ali i kombinacija iz koje se izrodio i najbolji... PILIĆ OTKRIO ZAŠTO OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Novak mi je kao sin, za razliku od drugih nikada me nije zaboravio

Nikola Pilić i Novak Đoković veza koja je Srbiji donela jedini naslov u Dejvis kupu, ali i kombinacija iz koje se izrodio i najbolji igrač današnjice. Tačnije, baš Pilić je jedan od najzaslužnijih za Đokovićeve rezultate, koji je još kao klinac otišao u akademiju proslavljenog Hrvata sa nemačkim pasošem.

– Evo, upravo mi je pre nekoliko minuta Đoković poslao SMS s jednog ostrva gde se odmara sa suprugom, ja sam mu čestitao na fenomenalnoj sezoni“, otkrio je Nikola u intervju za hrvatske medije i nastavio.

– To šta je on napravio u samo nekoliko meseci apsolutno je čudo. Nisam ni ja verovao da će ovako da završi godinu. Kad je išao u Ameriku, tamo u martu, kada je bio van forme, zvali su me novinari iz Srbije i doslovno ga „pokopavali“, ali ja sam im samo govorio, „čekajte, čekajte“. Svi mi znamo njegov kvalitet i svaka mu čast na tome. Ova sezona je sjajna zbog toga što se tako vratio i svima očitao lekciju, a još je impresivnija ona iz 2016. godine kad je imao skoro 17.000 poena – naglasio je Nikola Pilić.

Novak ceni Nikolu, nikad nije zaboravio ulogu proslavljenog stručnjaka u njegovoj karijeri…

– Novak moj teniski sin? Pa da, mogu da se složim s tim. Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio. I to je njegova istinska veličina.

100odsto.hr