-->
POZNATI MENADŽERI PROCENJUJU ZA SPORTMAGAZIN.RS: Ako Zvezda sačeka, Grujić će joj prepoloviti dug! POZNATI MENADŽERI PROCENJUJU ZA SPORTMAGAZIN.RS: Ako Zvezda sačeka, Grujić će joj prepoloviti dug!
Za kompetentne u svetu fudbala nema dileme: Marko Grujić nije samo Zvezdin dragulj, nego i momak za najviše evropske domete. Kad će i za... POZNATI MENADŽERI PROCENJUJU ZA SPORTMAGAZIN.RS: Ako Zvezda sačeka, Grujić će joj prepoloviti dug!

Za kompetentne u svetu fudbala nema dileme: Marko Grujić nije samo Zvezdin dragulj, nego i momak za najviše evropske domete. Kad će i za koliko miliona evra otići pokazaće vreme, ali je jasno da će crveno-beli njegovim transferom drastično smanjiti ogromni dug.

– Grujić je igrački potpuno spreman za veliki klub. Biće sve bolji i bolji, njegov potencijal ima top nivo, dakle Ligu šampiona – kaže sa sportmagazin.rs poznati menadžer Ranko Stojić, koji je pre više od godinu i po dana procenio njegov domet.

Stojić:NI STOJADINOVIĆU SE NIJE DOPALO

– U razgovoru za novine, među pet Zvezdinih „zlatnih koka“, stavio sam Marka na prvo mesto, što mi je zamereno jer može da „stvori probleme“. Nije se dopalo ni njegovom menadžeru Stojadinoviću, mom uvaženom kolegi, ali ja sam bio siguran u ono što sam rekao. Momka ništa ne može da pokvari, za šta je zaslužna zdrava porodica iz koje potiče, a najviše otac Goran. Ne žuri im se po pare, a Marko želi da sa Zvezdom uđe u Evropu.

Kad je pravo vreme za odlazak, drugo je pitanje…

– Marko mora da ostane najmanje do leta, a ako Zvezda može da se strpi – i sledeću sezonu. Ako sačekaju, rešiće možda i polovinu svog duga. Jer, on može da igra na tri pozicije u veznom redu i da u svakoj bude vrhunski.

Zrelost za Ligu šampiona znači samo jedno:

– Tamo igraju asovi vredni u proseku desetak miliona evra. Ali, Zvezda mora da uzme i bar 20 posto od sledećeg transfera – zaključuje Stojić.

Milovanović:NE BIH GA PUSTIO ISPOD 10 MILIONA

Goran Milovanović, takođe zastupnik mnogih srpskih igrača, sasvim je konkretan.

– Da je Grujić moj klijent i da moram sad da ga prodam, ne bih pristao ispod 10 miliona evra! I još trećinu od toga Zvezdi kad bude opet menjao klub.

Po Milovanoviću, reper za poređenje treba da budu njegovi vršnjaci koji igraju na top sceni.

– Marko Grujić ima 19 godina i može još mnogo da napreduje, a videli smo da je Rabio iz PSŽ-a koji je tamo rezerva i godinu dana stariji procenjen od Engleza na 20 miliona! Pa, neka Zvezda dobro razmisli šta joj je najbolje i kada treba da se odrekne takvog majstora. Ima zdravu glavu, čvrsto je na zemlji. On odavno nije

potencijal, on je gotov igrač i to superkvalitetan – kaže poznati agent.

Koliko su spremni da plate Zvezdi

Hamburger 1,5

Sasuolo 2,5

Čelsi 4

Inter 4,5

Torino 5

Udineze 5

Roma 6

Everton 6,4

*Cifre u milionima evra.

Terzić: Može da bude najbolji svih vremena

Na Marakani iz dana u dan postaju svesni kakav dragulj imaju u rukama. Jasno je to i njenom vd generalnom sekretaru Zvezdanu Terziću, koji je uz tvrdnju da Grujić još nije za prodaju rekao i nešto što u ovom trenutku izgleda gotovo nestvarno.

– Ako nastavi da se razvija ovim tempom, Marko može da postane čak i najbolji srpski fudbaler svih vremena!

Novi mamac za menadžere ili stvarno uverenje? Kako god, jasno je da Zvezdin biser generacije, kad dođe vreme, neće biti prodat za „siću“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *