-->
PREDSEDNIK KK PARTIZAN: Nikolić ima podršku, loša finansijska situacija PREDSEDNIK KK PARTIZAN: Nikolić ima podršku, loša finansijska situacija
Partizan nastavlja da posrće, crno-beli su posle poraza od Lijetuvos ritasa ostali bez šanse da izbore plasman u narednu fazu Evrokupa. Ništa bolja situacija... PREDSEDNIK KK PARTIZAN: Nikolić ima podršku, loša finansijska situacija

Partizan nastavlja da posrće, crno-beli su posle poraza od Lijetuvos ritasa ostali bez šanse da izbore plasman u narednu fazu Evrokupa. Ništa bolja situacija nije ni u ABA ligi, a navijači su sve nezadovoljniji odlukama trenera Miroslava Nikolića.

Međutim, za iskusnog stručnjaka nema zime, bar prema rečima predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, koji je u razgovoru za “Informer” pružio podršku Nikoliću.

– Miroslav Nikolić je dobar trener, ali ne može preko noći neke stvari da se srede. Radi u situaciji koja nije laka i trebalo bi da ima malo veću podršku. On ima ugovor na tri godine sa Partizanom i ja ću se potruditi da to ispoštujemo, iako je ugovor potpisan pre nego što sam ja došao u klub. Moram da priznam da se ni meni nisu svidele neke stvari kod Nikolića. Tu prvenstveno mislim na izjave koje daje na konferencijama, a nemaju veze sa njegovim poslom. Svako u klubu bi trebalo da radi svoj posao ako želimo da funkcionišemo normalno, rekao je Mijailović za Informer.

Prvi čovek crno-belih je naglasio da je finansijska situacija u klubu i dalje veoma loša.

– Finansijska situacija je i dalje veoma loša. Imali smo u ponedeljak sednicu Upravnog odbora i u narednih dan-dva izaći ćemo u javnost sa svim ciframa. Imamo brojna dugovanja prema bankama, a posebno bih istakao Marfin banku. Oni uopšte nemaju razumevanja za klub niti žele da se dogovorimo. Kamata je ogromna i onaj ko je uzeo taj kredit je naneo veliku štetu klubu.

Mijailović je prokomentarisao i kraj sage Zagorac i odlazak krilnog košarkaša u Sevilju.

– Mi smo imali veliku želju da dovedemo Zagorca i učinili smo sve što je u našoj moći da on potpiše za Partizan. Njegov menadžer Miško Ražnatović je takođe bio za to da on dođe kod nas. Bio je plan da ugovor bude na tri godine, to sam ja želeo. Zatim smo uspeli i da se dogovorimo o parama, ni to nije bio problem. Međutim, Rade je na kraju sam doneo odluku da ode u Španiju i to je to, dodao je Ostoja Mijailović.

B92.net