-->
PRIZNANJA: Kićanoviću i Laloviću godišnje nagrade Sportskog saveza Srbije (FOTO) PRIZNANJA: Kićanoviću i Laloviću godišnje nagrade Sportskog saveza Srbije (FOTO)
Legendarni srpski košarkaš Dragan Kićanović i predsednik Svetske rvačke federacije i odnedavno član MOK-a Nenad Lalović dobitnici su godišnjih nagrada Sportskog saveza Srbije (SSS).... PRIZNANJA: Kićanoviću i Laloviću godišnje nagrade Sportskog saveza Srbije (FOTO)

Legendarni srpski košarkaš Dragan Kićanović i predsednik Svetske rvačke federacije i odnedavno član MOK-a Nenad Lalović dobitnici su godišnjih nagrada Sportskog saveza Srbije (SSS).

Na svečanosti u Domu Narodne skupštine od laureta bio je prisutan samo Kićanović, dok je nagradu iz ruku ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, umesto Lalovića primio njegov sin.

Udovičić je čestitao nagrađenima i posebno se zahvalio predstavnicima svih Saveza koji su bili na svečanosti na svemu što čine za srpski sport.

„Rekordan broj medalja je umnogome vaša zasluga. Ova godina je bila sjajna, a od naredne, olimpijske, očekujemo još više. Igre u Riju su glavni cilj i sva snaga i pažnja biće usmerena ka njima“, poručio je Udovičić.

On je iskoristio priliku da kolegama iz SSS još jednom čestita na izuzetno otganizovanom Sajmu sporta, koji je ispunio cilj i koji je posetilo dvostruko više ljudi nego prošle godine.

minut cutanja

lalovicev sin1