-->
RADNIČKI ČUVA NAJBOLJE! Haskić produžio ugovor RADNIČKI ČUVA NAJBOLJE! Haskić produžio ugovor
Fudbalski klub Radnički iz Niša produžio je ugovor s Nerminom Haskićem do juna 2021. godine. „Moji pregovori s Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad.... RADNIČKI ČUVA NAJBOLJE! Haskić produžio ugovor

Fudbalski klub Radnički iz Niša produžio je ugovor s Nerminom Haskićem do juna 2021. godine.

Moji pregovori s Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan sa planovima koje su mi predočili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li ću produžiti ugovor sa Radničkim„, rekao je Haskić, prenosi klub.

Napadač iz Bosne i Hercegovine je na Čair stigao tokom leta 2018. godine.

U svojoj prvoj sezoni u Radničkom postigao je 24 gola u Super ligi Srbije i okitio se priznanjem za najboljeg strelca lige.

Za niški klub je ukupno do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol.

„U Nišu mi je prelepo, osećam se kao kod kuće. Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve. Zahvaljujem svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da će naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu“, dodao je Haskić.

b92.net