-->
REMI U ULSANU: Ljajić za vođstvo, Koreji nepostojeći penal (VIDEO) REMI U ULSANU: Ljajić za vođstvo, Koreji nepostojeći penal (VIDEO)
Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je protiv Južne Koreje 1:1 (0:0) u prijateljskom meču u Ulsanu na kraju uspešne 2017. godinu. Srbija je u 59.... REMI U ULSANU: Ljajić za vođstvo, Koreji nepostojeći penal (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je protiv Južne Koreje 1:1 (0:0) u prijateljskom meču u Ulsanu na kraju uspešne 2017. godinu.

Srbija je u 59. minutu povela golom Adema Ljajića na odličnu asistenciju Sergeja Milinković-Savića, a samo dva minuta kasnije izjednačio je Dža-Čeol Ko iz sumnjivog penala posle duela sa Jagošem Vukovićem.

Nakon trijumfa nad Kinom (2:0) u petak „orlovi“ su uspešno okončali azijsku turneju, odigravši sasvim solidno protiv učesnika Mundijala u Rusiji i ekipe koja je pre nekoliko dana nadigrala Kolumbiju (2:1), a bolji rezultat sprečio je kineski sudija Ma Ning odlukom da dosudi penal za domaćina.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav odigrao je 100. meč za državni tim i postao tek treći kome je to pošlo za rukom posle Sava Miloševića i Dejana Stankovića, a sa još četiri nastupa postaće rekorder.

Priliku da debituju dobili su golman Marko Dmitrović koji se istakao sa nekoliko odličnih odbrana, posebno u finišu, kao i Nemanja Radonjić i Nikola Aksentijević.