-->
RIBA RAZBIJA! Ona je ćerka fudbalske legende, a skida se bez blama! Fudbal je ne zanima! (VIDEO + FOTO) RIBA RAZBIJA! Ona je ćerka fudbalske legende, a skida se bez blama! Fudbal je ne zanima! (VIDEO + FOTO)
Ćerka proslavljenog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe poput svog slavnog oca privlači pažnju svuda i na svakom mestu, ali, za razliku od fudbala Šarlota Kaniđa je blogerka,... RIBA RAZBIJA! Ona je ćerka fudbalske legende, a skida se bez blama! Fudbal je ne zanima! (VIDEO + FOTO)

Ćerka proslavljenog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe poput svog slavnog oca privlači pažnju svuda i na svakom mestu, ali, za razliku od fudbala Šarlota Kaniđa je blogerka, Internet model, a ima i svoj rijaliti šou.

Upravo je taj raskalašan i luksuzan život ono zajedničko što spaja oca i ćerku jer o fudbalu kako kaže Šarlota ne zna ništa.

– Ne zanima me fudbal i ne volim ga. Bavim se drugim stvarima – rekla je jednom prilikom.

Ipak, o modi i društvenim mrežama očigledno zna više. Tako je dvomilionitog pratioca na Instagramu, a sad ih već ima 2.2 miliona, proslavila sa tortom, u donjem vešu, i sa balonima u  krevetu. Naravno, ba oduševljenje svih koji je prate.

Telegraf.rs

View this post on Instagram

🔥

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on