-->
RUSE ČEKA PAKAO MARAKANE! Ovo je Zvezdin tim koji će da napadne CSKA! (18,TV) RUSE ČEKA PAKAO MARAKANE! Ovo je Zvezdin tim koji će da napadne CSKA! (18,TV)
CRVENA ZVEZDA – CSKA MOSKVA Stadion: „Rajko Mitić“. Sudija: Pavel Rackovski (Poljska). ZVEZDA: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Jovičić, Donald, Srnić,... RUSE ČEKA PAKAO MARAKANE! Ovo je Zvezdin tim koji će da napadne CSKA! (18,TV)

CRVENA ZVEZDA – CSKA MOSKVA

Stadion: „Rajko Mitić“. Sudija: Pavel Rackovski (Poljska).

ZVEZDA: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Jovičić, Donald, Srnić, Krstičić, Radonjić – Pešić.

CSKA: Akinfejev – Vasin, V. Berezucki, Vernblum – Kučajev, Golovin, Natho, Džagojev, Fernandes – Vitinjo, Musa.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (18, RTS) dočekuju CSKA u okviru prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je  da je utakmica protiv ekipe CSKA mnogo veliki događaj i da će fudbaleri tog kluba dati sve od sebe i da je to jedino što može da obeća.

– Dočekali smo proleće i utakmicu sa CSKA. Ovo je mnogo veliki događaj za nas. Huk sa tribina neka negativno utiče na protivnika, a na nastreba da se prenese pozitivna energija sa tribina – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u utorak od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati CSKA Moskvu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Milojević je rekao da fudbaleri Zvezde jedva čekaju utakmicu, posebno zbog strepnje oko odluke žalbene komisije UEFA, koja je dozvolila srpskom klubu da pred navijačima dočeka CSKA.

– Došli smo među 32 najbolje ekipe u Ligi Evropa i igramo protiv velikana. Na nama je da izađemo na teren i igramo najbolje što možemo u dve utakmice. Ne volim da kalkulišem, imaćemo svoj plan igre pa ćemo videti. Borićemo se. Ulogu favorita ćemo prepustiti protivniku, a mi ćemo dati sve od sebe i to je jedino što možemo da garantujemo – kazao je trener Crvene zvezde.

On je naveo da je ekipa spremna i da nema problem sa povredama, iako je još neizvestan nastup Ričmonda Boaćija.

– Nemamo problem, svi su zdravi. Raduje me što je Boaći trenirao i videćemo koliko je spreman za utakmicu. Ostali su orni i spremni – naveo je Milojević.

Istakao je da još ima dileme oko sastava.

– Dileme uvek postoje. Nadam se da ću ih do pred samu utakmicu otkloniti na najbolji mogući način. Ima još mnogo vremena koliko god se činilo da nema.

Milojević je kazao da „ne bi trebalo trošiti mnogo reči o CSKA“.

– To je ekipa koja dolazi iz Lige šampiona. Jaka ruska ekipa, izuzetno iskusna pre svega. Imali su malo problema u prvom delu sezone zbog nedostatka napadača, ali su dobili na kvalitetu dolaskom Ahmeda Muse.

Posebno je istakao poslednju liniju moskovskog kluba, za koju je rekao da zajedno ima više od hiljadu utakmica u tom klubu.

– To su sve igrači koje imaju i domaće i međunardono iskustvo. Takođe, ruska liga je mnogo napredovala, jedna je od jačih u Evropi – kazao je trener Zvezde.

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić, koji ima višegodišnje iskustvo igranja u Rusiji, rekao je da njegov klub „može da se nosi sa CSKA“.

– Ništa nismo uradili do sada, ovo je Zvezda i od nas se uvek očekuju pobede. Spremni čekamo duel sa CSKA. Mislim da će rezultat zavisiti isključivo od naše igre. Spremni smo. Naša igra neće zavisiti od pojedinca, već od svih igrača i ljudi u klubu. Vlada odlična atmosfera i to nas je dovelo do odličnih rezultata – zaključio je Jovičić.