-->
SA MITROM JE ŠOU! Pogledajte šta je radio posle plasmana Fulama na Vembli! (VIDEO) SA MITROM JE ŠOU! Pogledajte šta je radio posle plasmana Fulama na Vembli! (VIDEO)
Fudbaleri Fulama će prvi put posle 43 godine igrati na Vembliju! Tim našeg stručnjaka Slaviše Jokanovića i napadača Aleksandra Mitrovića savladao je Derbi u... SA MITROM JE ŠOU! Pogledajte šta je radio posle plasmana Fulama na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Fulama će prvi put posle 43 godine igrati na Vembliju! Tim našeg stručnjaka Slaviše Jokanovića i napadača Aleksandra Mitrovića savladao je Derbi u revanšu polufinala plej-ofa sa 2:0 i plasirao se u veliko finale.

Sjajni srpski napadač Aleksandar Mitrović nije bio strelac na ovom meču, ali je odigrao fenomenalnu utakmicu. Ugledni „Skaj Sport“ mu je dodelio titulu igrača utakmice.

Mitar je blistao na terenu, ali i van njega. Navijači su oduševljeno komentarisali njegovo ponašanje pred kamerama dok je Sesinjon davao izjavu. Srpski reprezentativac nije mogao da sakrije oduševljenje, bio je izuzetno uzbuđen i srećan, a njegova energija „kupila“ je pristalice Fulama.

Nakon proslave sa navijačima na terenu, usledilo je veliko slavlje igrača Fulama u svlačionici.

Posle osam poraza u plej-of mečevima Fulam je konačno uspeo da razbije prokletstvo. Prvi put posle 43 godine igraće na slavnom Vembliju, za plasman u Premijer ligu.

Kurir.rs