-->
SAJAM SPORTA: Druženje sa olimpijcima, edukacija i programi SAJAM SPORTA: Druženje sa olimpijcima, edukacija i programi
Sedmi po redu Sajam sporta, u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, održaće se od 23. do 25. novembra uz besplatan... SAJAM SPORTA: Druženje sa olimpijcima, edukacija i programi

Sedmi po redu Sajam sporta, u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, održaće se od 23. do 25. novembra uz besplatan ulaz u Halu 1 Beogradskog sajma.

Na štandu Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) posetioci će moći da se druže sa sportistima olimpijcima, da vežbaju i testiraju „TreninGo“ aplikaciju, da se upoznaju sa olimpijskim vrednostima kroz „Olimpijski čas“, ali i da naprave foto i video uspomenu sa Sajma, saopšteno je iz OKS.

Posebno će sportisti iz olimpijskih sportova, svih uzrasta, u okviru programa „Karijera posle sporta“ na štandu OKS moći da otkriju svoje potencijale za karijere nakon sportskih, razviju mrežu kontakata, nauče da sastave radnu biografiju (CV), pripreme za poslovni intervju i spoznaju važne stvari za prelazak sa sportskog na poslovni teren.

Takođe, planirano je da čelnici OKS tokom Sajma posvetu pažnju i temi „Žene u sportu“.