-->
SAMO JE, KAŽE, JEDAN KRALJ! Nurmagomedov pozvao Mejvedera na borbu! SAMO JE, KAŽE, JEDAN KRALJ! Nurmagomedov pozvao Mejvedera na borbu!
Ruski MMA borac, svetski šampion u lakoj kategoriji ultimat fajta Habib Nurmagomedov pozvao je danas američkog boksera Flojda Mejvedera na meč. Nurmagomedov je 7.... SAMO JE, KAŽE, JEDAN KRALJ! Nurmagomedov pozvao Mejvedera na borbu!

Ruski MMA borac, svetski šampion u lakoj kategoriji ultimat fajta Habib Nurmagomedov pozvao je danas američkog boksera Flojda Mejvedera na meč.

Nurmagomedov je 7. oktobra odbranio titulu pobedivši Irca Konora Mekgregora i uvećao svoj rekord od 27 pobeda bez poraza, ali njegova budućnost u UFC je neizvesna, pošto je posle meča sa Mekgregorom učestvovao u tuči. On je preskočio ogradu i potukao se sa ekipom irskog borca.

Mejveder, koji ima skor 50-0, je prošle godine kao neporažen završio karijeru, a pobedio je Mekgregora nakon što je sudija u 10. rundi zaustavio meč. Amerikanac je rekao da će se vratiti u ring kako bi boksovao protiv Menija Pakjaa, do kraja godine.

„Hajdemo Flojd, moramo da se borimo, 50-0 protiv 27-0, dva momka koja nikada ne gube, zašto da ne? U džungli postoji samo jedan kralj. Naravno da sam ja kralj, pošto on nije mogao da baci Mekgregora, a ja sam ga lako bacio“, rekao je Nurmagomedov u video poruci na društvenim mrežama.