-->
ŠAMPION EVROPE U BEOGRADU: Obradović sa Fenerom stigao po 10. krunu (FOTO) ŠAMPION EVROPE U BEOGRADU: Obradović sa Fenerom stigao po 10. krunu (FOTO)
Košarkaši Fenerbahčea stigli su u Beograd, gde ih od petka do nedelje čeka odbrana titule šampiona Evrope. Izabranici Željka Obradovića u prestonicu Srbije stigli... ŠAMPION EVROPE U BEOGRADU: Obradović sa Fenerom stigao po 10. krunu (FOTO)

Košarkaši Fenerbahčea stigli su u Beograd, gde ih od petka do nedelje čeka odbrana titule šampiona Evrope. Izabranici Željka Obradovića u prestonicu Srbije stigli su oko 11 časova, a naši reporteri sačekali su ih na aerodromu „Nikola Tesla“.

Fenerbahče će u polufinalu fajnal-fora igrati protiv najvećeg iznenađenja ovogidišnjeg izdanja elitnog košarkaškog takmičenja – Žalgirisa.

Dve ekipe sastale su se u ligaškom delu sezone i zanimljivo oba tima ostvarila su pobede na gostujućim terenima – Žalgiris u Istanbulu, a Fener u Kaunasu.

Sada će igrati na neutralnom terenu i videćemo ko će izaći kao pobednik. Utakmica je na programu u petak od 18 časova.

Za Fenerbahče ove sezone nastupaju srpski igrači Nikola Kalinić i Marko Gudurić koji znaju kako da igraju „Štark“ areni, dok ih sa klupe predvodi devetostruki šampion Evrope Željko Obradović koji će u Beogradu pokušati da dođe do desete, jubilarne, titule.

B92.net

FOTO twitter.com/fbbasketbol