-->
ŠAMPIONI NA BALKONU! Beograd dočekao odbojkaše, ovakve scene ONI SU ZASLUŽILI! (FOTO) ŠAMPIONI NA BALKONU! Beograd dočekao odbojkaše, ovakve scene ONI SU ZASLUŽILI! (FOTO)
Odbojkaši Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu dočekani su na balkonu Skupštine grada. Srbija je u polufinalnom susretu bila bolja od... ŠAMPIONI NA BALKONU! Beograd dočekao odbojkaše, ovakve scene ONI SU ZASLUŽILI! (FOTO)

Odbojkaši Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu dočekani su na balkonu Skupštine grada.

Srbija je u polufinalnom susretu bila bolja od domaćina, Francuske, da bi u finalu sa 3:1 savladala selekciju Slovenije i popela se na „krov Evrope“.

Reprezentacija je doputovala u Beograd, bila na dočeku kod predsednika Aleksandra Vučića i sledi već tradicionalni doček na „balkonu“.

Okolić, Kovačević , Petrić , Krsmanović, Ivović, Jovović , Atanasijević , Luburić, Majstorović, Podraščanin, Lisinac, Ćirović, Peković, Todorović; Selektor: Slobodan Kovač

Šampionski pehar iznosi Nemanja Petrić, kapiten reprezentacije Srbije.

„Dobro veče svima! Da budem što kraći… Hteo bih da se zahvalim saigračima koji su od prvog dana verovali u zlato. Znamo šta smo prošli mesec dana pakla, mnogo neprospavanih noći, ali cilj je vrendniji od svega. Hvala stručnom štabu, koliko treninga, koliko sjajnih govora su nam priredili za vreme takmičenja i da ne zavboravimo da se zahvalimo Milanu koji je bio s nama sve vreme. Hvala što ste došli i da se vidimo uskoro, hvala puno!“, poručio je Atanasijević.

„Biti večeras ovde pred vama je velika čast, san svih nas ovde od kada smo uzeli loptu u ruke i počeli da se bavimo sportom. Danas smo pre svega zbog vas koji ste nam slali energiju i podršku. Neizmerno vam hvala. Ovo je naš poklon vama“, rekao je kapiten Nemanja Petrić.

„Mislim da smo uradili jednu veliku stvar čim je ovoliko ljudi došlo da bude ovde i da sa nama proslavi evropsku titulu. Trudićemo se da budemo još bolji“, rekao je selekotor Slobodan Kovač.

b92.net

OSSRB

OSSRB

OSSRB

OSSRB

OSSRB