-->
SAVIĆ: Crna Gora odličan rival za kalendarski kraj godine SAVIĆ: Crna Gora odličan rival za kalendarski kraj godine
Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je 14 igrača koji će konkurisati za utakmicu sa Crnom Gorom u drugom kolu Svetske lige, saopštio je... SAVIĆ: Crna Gora odličan rival za kalendarski kraj godine

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je 14 igrača koji će konkurisati za utakmicu sa Crnom Gorom u drugom kolu Svetske lige, saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije.

„Odličan rival za kalenadsrki kraj godine. Želimo da se publici predstavimo u što jačem sastavu i nadam se da ćemo za razliku od Zrenjanina i susreta sa Rumunima izbeći povrede. O Crnoj Gori ne treba da se troše reči, veliki rival bez obzira na sastav u kojem dolazi“, rekao je Savić.

Na spisku selektora Savića su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Filip Filipović, Dušan Mandić i Viktor Rašović.

Reprezentacija će se okupiti narednog ponedeljka na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, a posle večernjeg treninga će krenuti za Niš.

Utakmica drugog kola Svetske lige protiv Crne Gore igraće se 12. decembra u Nišu.