-->
SAVIĆ: Za pobedu protiv Nemačke moramo da odigramo u našem ritmu SAVIĆ: Za pobedu protiv Nemačke moramo da odigramo u našem ritmu
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da njegova ekipa nije igrala dobro u odbrani protiv Mađarske i da protiv Nemačke, u... SAVIĆ: Za pobedu protiv Nemačke moramo da odigramo u našem ritmu
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da njegova ekipa nije igrala dobro u odbrani protiv Mađarske i da protiv Nemačke, u borbi za treće mesto na Svetskom kupu, mora da odigra u svom ritmu ako želi pobedu.

– Nismo igrali dobro u odbrani, primili smo veliki broj golova sa igračem manje – rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas od Mađarske sa 11:12 u polufinalu Svetskog kupa u Berlinu.

Izabranici Dejana Savića će se sutra za bronzu boriti protiv domaćina, selekcije Nemačke koja je u polufinalu izgubila od Australije posle boljeg izvođenja peteraca.

– Ostaje nam šansa protiv Nemačke koja je mnogo uložila u organizaciju turnira i plasmana na Svetsko prvenstvo. Moramo da se presaberemo i da odigramo u našem ritmu – rekao je Savić.

Utakmica Srbija – Nemačka igra se sutra od 13.00.