-->
SIGURAN POČETAK KVALIFIKACIJA ZA EP! Rukometašice pobedile u Kraljevu SIGURAN POČETAK KVALIFIKACIJA ZA EP! Rukometašice pobedile u Kraljevu
Rukometašice Srbije ubedljivim trijumfom protiv Švajcarske 35:23 (17:11) otpočele su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. Naredni protivnik Srbije u kvalifikacijama je Slovačka. Prvo poluvreme... SIGURAN POČETAK KVALIFIKACIJA ZA EP! Rukometašice pobedile u Kraljevu

Rukometašice Srbije ubedljivim trijumfom protiv Švajcarske 35:23 (17:11) otpočele su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. Naredni protivnik Srbije u kvalifikacijama je Slovačka.

Prvo poluvreme izabranice selektor Ljubomira Obradovića rešile su u svoju korist sa šest golova razlike i to se ispostavilo kao dovoljna prednost za miran nastavak u kojem je Srbije nastavila u istom ritmu i stiga do uverljive pobede.

Najefikasnija u reprezentaciji Srbije bila je Slađana Pop Lazić sa sedam pogodaka, dok je dva manje postigla Tamara Radojević. Kod Švajcarske su Hodel i Frej postigle po pet golova.

srbijadanas.com