-->
SIMIĆ: Superliga je uvek Zvezdin prioritet SIMIĆ: Superliga je uvek Zvezdin prioritet
Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je da njegovu ekipu očekuje neugodno gostovanje u Kruševcu protiv Napretka u kom je prioritet osvojiti tri boda.... SIMIĆ: Superliga je uvek Zvezdin prioritet

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je da njegovu ekipu očekuje neugodno gostovanje u Kruševcu protiv Napretka u kom je prioritet osvojiti tri boda.

„Napredak je jako kvalitetna ekipa, predvodjena dobrim trenerom. Gostovanje u Kruševcu je uvek neugodno, poštujemo ih kao protivnika, ali temeljno analiziramo njihovu igru i maksimalno se pripremamo za utakmicu. Teško je predvideti kako će se situacija razvijati na terenu, ali nama su tri boda prioritet, obaveza nam je da nastavimo niz bez poraza“, rekao je Simić za klupski sajt.

Crvena zvezda i Napredak igraće u sredu od 18.30 časova odloženi meč petog kola Super lige Srbije.

„Svakoj utakmici pristupamo podjednako ozbiljno, prvenstvo nam je prioritet, ono nam daje mogućnost da igramo u Evropi, da se iznova borimo za Ligu šampiona, tako da ne smemo da zapostavimo domaći šampionat“.

On je prokomentarisao i 158. večiti derbi i rekao da su tu utakmicu već ostavili iza sebe.

„Nema potrebe za lošim raspoloženjem, svesni smo da nismo dobro ušli u meč, nismo bili fokusirani kao što uvek treba da budemo. Izvukli smo pouke i sada smo fokusirani na veoma važnu utakmicu koja sledi protiv Napretka“, rekao je Simić.

Vezni fudbaler dodao da mu „mnogo znači svaka lepa reč“ o njegovoj igri, kao i da će se potruditi da bude još bolji.