-->
SKANDAL U UŽICU: Fudbaler s drugovima želeo da prebije trenera SKANDAL U UŽICU: Fudbaler s drugovima želeo da prebije trenera
Svega i svačega smo se nagledali u srpskom fudbalu, a nova mrlja bačena je u Užicu, gde je u nedelju, samo zahvaljujući prisebnošću stratega... SKANDAL U UŽICU: Fudbaler s drugovima želeo da prebije trenera

Svega i svačega smo se nagledali u srpskom fudbalu, a nova mrlja bačena je u Užicu, gde je u nedelju, samo zahvaljujući prisebnošću stratega Milana Bosanca, izbegnuta još veća bruka.

Naime, fudbaler užičkog prvoligaša Nemanja Knežević došao je na stadion u pratnji tri drugara, kako bi se fizički obračunao s trenerom, nezadovoljan statusom u ekipi.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, u nedelju u prepodnevnim satima, Knežević je upao u klupske prostorije u želji da se obračuna s trenerom Bosancem, jer je u pretposlednjem meču ušao u igru u 18. minutu, a već na poluvremenu je bio zamenjen, dok minulog vikenda nije bio ni u konkurenciji za tim.

Fudbaler Slobode je rešio da sam “istera pravdu”, a ozbiljniji icident je sprečen tako što je Bosanac uspeo da se zaključa u svojoj kancelariji, a situacija se smirila dolaskom policijske patrole i sportskog direktora kluba Božidara Opačića.

Užičani su odlučili da s fudbalerom odmah raskinu ugovor, dok je trener Milan Bosanac posle svega podneo ostavku, pa će brigu o timu u narednom periodu preuzeti njegov pomoćnik Jovan Čučković.