-->
ŠPANCI PIŠU O SENZACIONALNOM TRANSFERU! Nejmar Realov za 400 miliona? ŠPANCI PIŠU O SENZACIONALNOM TRANSFERU! Nejmar Realov za 400 miliona?
Suze Nejmara na konferenciji za medije posle utakmice sa Japanom primorale su medije u Španiji i Engleskoj da „iskopaju“ razlog emotivne nesređenosti Brazilca. Prema... ŠPANCI PIŠU O SENZACIONALNOM TRANSFERU! Nejmar Realov za 400 miliona?

Suze Nejmara na konferenciji za medije posle utakmice sa Japanom primorale su medije u Španiji i Engleskoj da „iskopaju“ razlog emotivne nesređenosti Brazilca.

Prema njihovim izvorima, vedeta PSŽ je nezadovoljna atmosferom u svlačionici Parižana i kompletnim ambijentom u klubu što bi moglo da ga natera na senzacionalni transfer – prelazak u madridski Real!

Njegove suze su, po jednoj od verzija, povezane sa „izdajom“ Nejmara od strane bivših saigrača iz Barselone Luisa Suareza i Đerara Pikea koji su mu poručili da nikako ne bi smeo da razmišlja o prelasku u Real Madrid. Taj pakleni plan „kraljeva“ da u svoje jato privole Nejmara prema pisanju „Gardijena“ finansijski je težak čak 400 miliona evra. U sklopu transfera PSŽ bi pored ogromne količine novca trebalo da dobije Gereta Bejla i Tonija Krosa.

Novosti.rs