-->
SPEKTAKL U NAJAVI: Real dovodi Nejmara za 400 miliona evra SPEKTAKL U NAJAVI: Real dovodi Nejmara za 400 miliona evra
Kako je „Marka“ spektakularno najavila, „kraljevski klub“ uveliko priprema teren da za godinu i po dana dovede Nejmara u svoje redove i to za... SPEKTAKL U NAJAVI: Real dovodi Nejmara za 400 miliona evra

Kako je „Marka“ spektakularno najavila, „kraljevski klub“ uveliko priprema teren da za godinu i po dana dovede Nejmara u svoje redove i to za grandioznih 400 miliona evra MADRIDSKI Real već je počeo da sprema mega bombu za prelazni rok leta 2019!!

Iza čitave operacije oko dovođenja genijalnog Brazilca stoji predsednik Reala Florentino Perez, a poznato je da kad on nešto naumi, to najčešće i ostvari… Po svaku cenu. Angažovanje „galaktikosa“ u prethodne dve decenije je njegova ideja iako još od 2014. u Real nije stigla velika zvezda. U poslednje vreme u vezu sa Madriđanima dovode se Azar, Kejn i Salah, ali niko od njih ipak nije na Nejmarovom nivou.

„Marka“, takođe, ističe da Real nema nameru da otima Brazilca od PSŽ koji ga je doveo za rekordnih 222 miliona, već da će to biti ostvarenje Nejmarove želje da zaigra u najtrofejnijem klubu na svetu, pošto su i njegove igračke ambicije da sa trona zbaci Ronalda i Mesija koji su neprikosnoveni vladari fudbalske planete u prethodnih deset godina.