-->
ŠTIMAC BI DA IGRA PROTIV PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N (FOTO) ŠTIMAC BI DA IGRA PROTIV PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N (FOTO)
Vladimir Štimac oduševljen pobedom i pod euforijom zatražio je od Fudbalskog kluba Crvena zvezda da zaigra protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona. Štimac... ŠTIMAC BI DA IGRA PROTIV PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N (FOTO)

Vladimir Štimac oduševljen pobedom i pod euforijom zatražio je od Fudbalskog kluba Crvena zvezda da zaigra protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Štimac je na društvenoj mreži Tviter u šali zamolio šampiona Srbije da ga registruju za neki meč u elitnom takmičenju, po mogućstvu da to bude utakmice sa francuskim klubom.

Molim vas registrujte mene za jednu utakmicu Lige šampiona, po mogućnosti neku važniju i na Marakani. Recimo PSŽ, pokažite mi metu recimo nekoga na slovo N (smeh)… Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem a sve drugo će biti istorija“, napisao je Štimac na Tviteru aludirajući na prvu zvezdi PSŽ Nejmara.

Nekadašnji reprezentativac Srbije veliki je navijač Crvene zvezde, u kojoj je i igrao od od 2008. do 2010. – naravno kao košarkaš. Ove sezona nastupa za Turk Telekom i igra na veoma dobro nivou.

Zvezda je u utorak savladala Liverpul sa 2:0 i sada se nalazi u dobroj situaciji da makar izbori plasman u Ligu Evrope.

B92.net