-->
STOLICA BLIZU PARTIZANA: U Humskoj demantuju… STOLICA BLIZU PARTIZANA: U Humskoj demantuju…
Ilija Stolica je veoma blizu klupe Partizana. Bez obzira da li će crno-beli sezonu završiti osvajanjem Kupa Srbije sutra uveče protiv Mladosti u Surdulici,... STOLICA BLIZU PARTIZANA: U Humskoj demantuju…

Ilija Stolica je veoma blizu klupe Partizana. Bez obzira da li će crno-beli sezonu završiti osvajanjem Kupa Srbije sutra uveče protiv Mladosti u Surdulici, u klub stiže novi trener umesto Miroslava Đukića! Kako stvari trenutno stoje, Đukić utakmicom u finalu Kupa završava svoj drugi mandat u Humskoj 1,pošto je igranje na proleće u Ligi Evrope, kao i moguće osvajanje Kupa procenjeno kao – neuspeh.

Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera, koji je najveći klupski uspeh ostvario na klupi Voždovca, tako će dobiti priliku da samostalno vodi Partizan u kojem je bio pomoćnik u vreme dok je šef struke bio Zoran Milinković.

Navijači Partizana vrlo dobro znaju da je Stolica više nego zaslužan i za 27.titulu crno-belih iz prošle sezone pošto je u odlučujućem meču sa Voždovcem savladao Crvenu zvezdu.

Ova informacija još nije zvanično potvrđena u Humskoj 1, jer klub želi da sačuva neophodan mir u ekipi pred finale Kupa, koje ipak može da sačuva trenutno jedini preostali pehar u vitrinama trofejne sale, pošto je onaj vredniji za vikend prešao na drugu stranu Topčiderskog brda.

– Stolica nije novi trener Partizana. To je dezinformacija, da bi se uzdrmali trener i ekipa pred finale Kupa. Ovakve tekstove smatramo neprimerenim i neprijateljskim prema klubu. Partizan ima trenera i o svemu dalje pričaćemo nakon završetka sezone, a ona se završava nakon finala Kupa. Ko god da plasira ovakve informacije smatramo ga neprijateljem kluba – izjavio je Miloš Vazura za Telegraf.

Novosti.rs, Telegraf.rs