-->
SUDIJA RAMOS POSLE SKANDALA SA SERENOM: Dobro sam, s obzirom na okolnosti SUDIJA RAMOS POSLE SKANDALA SA SERENOM: Dobro sam, s obzirom na okolnosti
Teniski sudija Karlos Ramos oglasio se u javnosti prvi put od finala Otvorenog prvenstva SAD i izjavio je da je dobro. – Dobro sam, s... SUDIJA RAMOS POSLE SKANDALA SA SERENOM: Dobro sam, s obzirom na okolnosti

Teniski sudija Karlos Ramos oglasio se u javnosti prvi put od finala Otvorenog prvenstva SAD i izjavio je da je dobro.

– Dobro sam, s obzirom na okolnosti. To je bila delikatna situacija, ali suđenje po meniju ne postoji. Ne brinite za mene – rekao je Ramos za portugalski list Tribuna ešpreso (Tribuna Exprešo).

Ramos je bio u centru pažnje skandala koji je izazvala jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams, koja ga je u finalu optužila da je lopov i nesportski se ponašala. Zbog toga je bio na meti kritika iako je postupio po teniskim pravilima.

Portugalski list je preneo da je Ramos dobio na stotine poruka podrške od porodice, kolega, sadašnjih i bivših tenisera.

Ramos je kazao da je izbegao društvene mreže i da je samo čitao „uravnotežene“ članke o incidentu. Takođe, uzdržao se od izlazaka u javnost kako bi izbegao probleme.

Svetska teniska federacija (ITF) stala je u odbranu Ramosa, dok je Ju-Es open kaznio Serenu Vilijams zbog tri prekršaja.