-->
ŠUŠKA SE! Mbape i Real imaju dogovor? ŠUŠKA SE! Mbape i Real imaju dogovor?
Između Real Madrida i Pari Sen Žermena već neko vreme postoji dogovor u vezi sa selidbom Kilijana Mbapea u špansku prestonicu. Mladi francuski napadač... ŠUŠKA SE! Mbape i Real imaju dogovor?

Između Real Madrida i Pari Sen Žermena već neko vreme postoji dogovor u vezi sa selidbom Kilijana Mbapea u špansku prestonicu.

Mladi francuski napadač dugo je najveća želja „kraljevskog kluba“ i pretpostavlja se da je upravo on temelj novog Reala koji Zidan želi da izgradi.

Mbape, najbolji fudbaler Lige 1 za prošlu sezonu, nije isključio mogućnost odlaska iz Pariza i upravo se Real spominje kao njegova buduća destinacija.

Španski mediji sprekulišu da su Madriđani već platili „svecima“ oko 40.000.000 evra, dok bi celokupan posao, koji bi trebalo da bude završen u nekom od narednih transfer rokova, iznosio više od 250.000.000 evra.

Ipak, treba napomenuti da su čelnici PSŽ-a ovog leta već odbili sve ponude za Mbapea i pritom rekli da 20-godišnji napadač neće napustiti klub, čak i ako neko ponudi 300.000.000 evra.

Mbape je u pariski klub došao 2017. iz Monaka za 170 miliona evra, rekordan iznos za nekog tinejdžera u svetu fudbala.

b92.net