-->
SVAĐA U BARSI: Fudbaleri bi da se vrati, uprava jasno kaže ne! SVAĐA U BARSI: Fudbaleri bi da se vrati, uprava jasno kaže ne!
Iako se prethodnih dana govorilo o tome kako Nejmar nije dobrodošao u svlačionicu Barselone, izgleda da stvari nisu tako jednostavne i isključujuće kao što... SVAĐA U BARSI: Fudbaleri bi da se vrati, uprava jasno kaže ne!

Iako se prethodnih dana govorilo o tome kako Nejmar nije dobrodošao u svlačionicu Barselone, izgleda da stvari nisu tako jednostavne i isključujuće kao što se u prvi mah činilo.

Fudbaleri katalonskog giganta, predvođeni prvom zvezdom tima Leom Mesijem, istakli su da nemaju ništa protiv povratka brazilskog reprezentativca na “Nou Kamp”, što je u potpunoj suprotnosti sa onim što je izjavljivao prvi čovek kluba Žozep Bartomeu.

– Slažem se sa Rakitićem, želeo bih da u ekipi vidim najbolje igrače, a Nejmar je svakako jedan od njih. Igramo zajedno u reprezentaciji, to je velika čast, i bilo bi sjajno kada bi se vratio – rekao je vezista Barse Felipe Kutinjo.

Podsetimo, evropski mediji poslednjih nekoliko dana bruje o nezadovoljstu brazilskog napadača u PSŽ i njegovoj želji da se vrati u Španiju. Kako je, dosad, u Barseloni važio kao “persona non grata”, sve glasnije se špekulisalo o bombastičnom prelasku u madridski Real predstojećeg leta.

Novosti.rs