-->
SVE JE SPREMNO ZA ZAVRŠNI MASTERS: Novak protiv Iznera na startu Londona SVE JE SPREMNO ZA ZAVRŠNI MASTERS: Novak protiv Iznera na startu Londona
Prvi teniser sveta Novak Đoković napad na titulu Završnog mastersa u Londonu kreće mečom protiv Amerikanca Džona Iznera u ponedeljak. Petostruki osvajač poslednjeg mastersa... SVE JE SPREMNO ZA ZAVRŠNI MASTERS: Novak protiv Iznera na startu Londona
Prvi teniser sveta Novak Đoković napad na titulu Završnog mastersa u Londonu kreće mečom protiv Amerikanca Džona Iznera u ponedeljak.
Petostruki osvajač poslednjeg mastersa u sezoni i svetski broj 10 sastaju se u večernjem terminu, oko 21 sat po našem vremenu, posle dubl meča Kubot/Melo – Brajan/Sok.

Đoković i Izner do sada su se međusobno susreli 10 puta, a srpski as vodi ubedljivo 8:2.

Pre njih na teren će i preostala dva tenisera iz iste „Gustavo Kirten“ grupe, kada budu igrali Marin Čilić (Hrvatska) i Aleksander Zverev (Nemačka).

Dan ranije zvanično počinje turnir, u grupi „Lejton Hjuit“ na programu su mečevi Kevin Anderson (Južna Afrika) – Dominik Tim (Austrija) i Rodžer Federer (Švajcarska) – Kei Nišikori (Japan).

Po dva najbolja iz svake grupe izboriće mesto u polufinalu.