-->
TEO: Ponosan sam na obe reprezetancije TEO: Ponosan sam na obe reprezetancije
Kapiten Miloš Teodosić se posebno zahvalio na dobrodošlici na aerodromu „Nikola Tesla“, a nije odvajao mušku i žensku košarkašku selekciju. „Bili smo daleko pa... TEO: Ponosan sam na obe reprezetancije

Kapiten Miloš Teodosić se posebno zahvalio na dobrodošlici na aerodromu „Nikola Tesla“, a nije odvajao mušku i žensku košarkašku selekciju.

„Bili smo daleko pa nismo mogli ni da zamislimo da će ovako da izgleda. Sigurno da je ovo veliki uspeh srpske košarke, i muške i ženske. Ponosan sam na obe reprezetancije. Ja sam posle utakmica u grupi govorio da sam ponosan na igru, saigrače jer smo igrali sjajno. Pobede nisu dolazile, ali su stigle kad je bilo najpotrebnije. Veliki uspeh, ponosan sam na ekipu, ceo stručni štab. Svaka čast svim momcima na velikom uspehu“, rekao je Teodosić.

Sjajni plejmejker je opet naglasio da je tim medalju posvetio Nemanji Bjelici, koji zbog povrede nažalost nije bio u Riju.

„Vama je možda simpatična ta tema, ali za nas je tužna. Nemanja je svih ovih godina bio s nama i više od svih nas je želeo da bude u Riju. Poklonili smo mu ovu medalju jer je želeo mnogo. Nadam se da će narednih godina biti uz nas“, zaključio je kapiten košarkaša.

Drugu srebrnu olimpijsku medalju za srpsku košarku doneli su: Miloš Teodosić, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Stefan Marković, Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Stefan Birčević, Miroslav Raduljica, Nikola Jokić, Vladimir Štimac, Stefan Jović i Milan Mačvan.

b92.net