-->
TOMIĆ: Od početka utakmice nismo bili spremni TOMIĆ: Od početka utakmice nismo bili spremni
Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa od početka večerašnje utakmice protiv Ulma nije bila spremna i dodao da igrači nisu... TOMIĆ: Od početka utakmice nismo bili spremni

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa od početka večerašnje utakmice protiv Ulma nije bila spremna i dodao da igrači nisu odgovorili na ono što je od njih zahtevao.

– Od početka utakmice nismo bili spremni. Taktički smo se pripremali za neke stvari i igrače za koje smo znali šta mogu. Uzmimo kao primer Patrika Milera. Ali, igrači nisu reagovali i odgovorili na ono što sam zahtevao od njih – rekao je Tomić.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od ekipe Ulma sa 80:95 u šestom kolu Evrokupa i tako upisali drugi poraz.

Crveno-beli su odigrali lošu utakmicu, u kojoj su bili u podredjenom položaju od samog početka.

Ovo je prvi put ove sezone da je Zvezda primila više od 90 poena.

– Mnogo izgubljenih loptu, mnogo kontranapada Ulma. Kada primite 25 poena iz kontranapada ne možete da dobijete ovakvu utakmicu. Takođe, znali smo da Ulm puno igra „1 na 1“. Pripremali smo se odbrambeno za to, ali nismo to i uradili na terenu. Čestitke ekipi Ulma, bili su bolji – rekao je Tomić.