-->
TOŠIĆ: Nismo iskoristili dosta izglednih šansi TOŠIĆ: Nismo iskoristili dosta izglednih šansi
Fudbaler Partizana Zoran Tošić žali za propuštenim prilikama posle remija sa AZ Alkmarom. „Sigurno je kada stvoriš ovoliko šansi, kada imaš igrača više gotovo... TOŠIĆ: Nismo iskoristili dosta izglednih šansi

Fudbaler Partizana Zoran Tošić žali za propuštenim prilikama posle remija sa AZ Alkmarom.

„Sigurno je kada stvoriš ovoliko šansi, kada imaš igrača više gotovo 60 minuta, da je veoma teško kada ne pobediš. Ovo su ozbiljne utakmice, ozbiljan novo gde moramo da budem fokusirani i da ne dozvolimo da se iz dva šuta primi dva gola. Nismo iskoristili dosta izglednih šansi, utakmica je posle vođstva trebalo da ode u nešto mirniji pravac“, kazao je Tošić.

Holanđani su iz dva šuta u okvir gola postigli dva gola.

„Ne sećam se da su oni imali neku izglednu šansu, u periodu kada su imali inicijativu, sem one na početku. U drugom poluvremenu taj jedan ozbiljan napad i gol, to ne sme da se dešava na ovom nivou“.

Tošić istiće da će se ovaj meč vrlo brzo zaboraviti jer sledi „večiti“ derbi sa Crvenom zvezdom u nedelju.

„To je najvažnija utakmica u našem prvenstvu. Brzo ćemo zaboraviti ovo što je bilo i već od sada razmišljamo o nedelji“, kaže Tošić.

„Fenomenalno. Rekao sam i posle prve utakmice, protiv Moldea. Deca su napravila fenomenalan ambijent, jako smo im zahvalni i ja se nadam da će im to biti nezaboravno iskustvo, bez obzira na rezultat. Očekujemo ih i na nekim narednim utakmicama“.

Sredinom drugog poluvremena iskusni Tošić je zamenjen.

„Imao sam manji problem pre početka utakmice. Trener je odlučio da izađem, imali smo povoljan rezultat, a imamo i fenomenalne igrače na klupi. Imamo dosta dobru ekipu i mislim da nije bila neka razlika na terenu posle mog izlaska“, zaključio je on.

b92.net