-->
STVARNO JE PROSTAČINA! Karager pljunuo ka devojčici (VIDEO) STVARNO JE PROSTAČINA! Karager pljunuo ka devojčici (VIDEO)
Džejmi Karager, bivši kapiten Liverpula, a sada stručni consultant „Skaj sportsa“, potpuno je izgubio kompas posle poraza od ‘Redsa’ od Mančester junajteda. Junajted je... STVARNO JE PROSTAČINA! Karager pljunuo ka devojčici (VIDEO)

Džejmi Karager, bivši kapiten Liverpula, a sada stručni consultant „Skaj sportsa“, potpuno je izgubio kompas posle poraza od ‘Redsa’ od Mančester junajteda.

Junajted je u subotu savladao Liverpul rezultatom 2:1 na ‘Old Trafordu’ posle čega je Karager napravio neshvatljiv i izuzetno ružan potez.

On je iznerviran prozivkama protivničkih navijača, prilikom napuštanja stadiona, iz kola pljunuo ka kolima u kojoj su bili otac i 14-godišnja ćerka, a video je odmah osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje prozivka na račun nekadašnjeg kapitena Liverpula i devojčica koja kaže da joj je pljunuo u lice.

Karager se izvinio uz konstataciju da je bio provorican.

„Potpuno nepristojno ponašanje, izvinjavam se celoj porodici. Prozivali su me tri-četiri puta tokom vožnje na auto-putu, snimali i izgubio sam kontrolu. Ne postoji opravdanje“, istakao je Karager.

Takođe, postoji mogućnost da 40-godišnji Englez dobije otkaz u jednoj od najvećih britanskih medijskih kuća, a potparol „Skaj sportsa“ je rekao da će sa Karagerom šefovi razgovarati i da je ono što je uradio neprihvatljivo.

B92.net