-->
TRINKIJERI: Imamo mnogo posla u napadu još moramo da radimo TRINKIJERI: Imamo mnogo posla u napadu još moramo da radimo
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da pobede u pripremnim utakmicama nisu bitne, već kako izgleda tim pred početak nove sezone. Crno-beli su... TRINKIJERI: Imamo mnogo posla u napadu još moramo da radimo

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da pobede u pripremnim utakmicama nisu bitne, već kako izgleda tim pred početak nove sezone.

Crno-beli su tokom pripremnog perioda zabeležili sve pobede posle mečeva sa Darušafakom, Makabijem iz Tel Aviva, Arkom i Mornarom, uz osvajanje turnira u rumunskom Klužu kada su pobedili turski Fenerbahče, koji vodi Željko Obradović.

„Nisu bitne pobede, već kako tim izgleda i kako radimo. Imamo mnogo posla, u odbrani smo zbilja dobra ekipa, a u napadu još moramo da radimo. Novi igrači su brzo uklopili u sistemu i još mnogo, mnogo stvari treba da počnemo da gledamo, shvatamo, organizujemo. Sve mi je jasno, a to su pokazale ove utakmice – šta možemo i šta ne možemo. Nije vreme da budem zadovoljan, već je vreme gledam i da znam gde ruke da stavim, kako da se napravi sledeći korak. Idemo dalje“, rekao je Trinkijeri Tanjugu na promociji novog dresa.