-->
TROFEJ POSLE 18 GODINA: Obradovićeva Lokomotiva uzela Kup Rusije TROFEJ POSLE 18 GODINA: Obradovićeva Lokomotiva uzela Kup Rusije
Lokomotiva iz Kubanja osvojila je Kup Rusije. Izabranici Saše Obradovića do prvog trofeja u sezoni stigli su ubedljivim trijumfom protiv Nižnjeg Novgoroda, koji je u... TROFEJ POSLE 18 GODINA: Obradovićeva Lokomotiva uzela Kup Rusije

Lokomotiva iz Kubanja osvojila je Kup Rusije. Izabranici Saše Obradovića do prvog trofeja u sezoni stigli su ubedljivim trijumfom protiv Nižnjeg Novgoroda, koji je u Krasnodaru savladan 85:64.

Srpski strateg, koji ove sezone odlično komanduje Lokomotivom, doneo je u klupske vitrine trofej posle 18 godina, pošto je 2000. godine, takođe, osvojen nacionalni Kup.

“Lokosi”, koji su u jednom trenutku ove sezone vezali 26 pobeda i jedini su neporaženi tim dosadašnjeg toka Evrokupa (16 trijumfa), do trofeja su stigli pošto su u polufinalu bili bolji od Novosibirska, a u četvrtfinalnom dvomeču od Perma.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dimitri Kulagin sa 29 poena, a uz to je ostvario još pet skokova i šest asistencija.