-->
„UBICA“ LIVERPULA! Pavkov u konkurenciji za igrača kola i najlepši pogodak (VIDEO) „UBICA“ LIVERPULA! Pavkov u konkurenciji za igrača kola i najlepši pogodak (VIDEO)
Milan Pavkov, fudbaler Crvene zvezde, nalazi se među igračima koji su među kandidatima za najboljeg igrača i najlepši gol četvrtog kola Lige šampiona. Napadač... „UBICA“ LIVERPULA! Pavkov u konkurenciji za igrača kola i najlepši pogodak (VIDEO)

Milan Pavkov, fudbaler Crvene zvezde, nalazi se među igračima koji su među kandidatima za najboljeg igrača i najlepši gol četvrtog kola Lige šampiona.

Napadač šampiona Srbije odigrao je sjajnu partiju u neočekivanoj pobedi nad Liverpulom od 2:0.

Pavkov je prvo u 22. minutu glavom savladao Alisona, a potom u 29. poslao „bombu“ prema golu Brazilca, koji ovaj nije imao šanse da odbrani.

Pored visokog napadača u konkurenciji za najboljeg fudbalera kola nalaze se Karim Benzema, Rijad Mahrez i Hari Kejn. Kliknite na link ispod i glasajte.

Kada je reč o najlepšem pogotku, srpski napadač je jedini koji se nalazi u obe konkurencije.

Oba gola Pavkova su bila veoma lepa, međutim drugi se izdvaja zbog toga što je šut bio sa nekih 25 metara i što je lopta završila u gornjem desnom uglu.

B92.net