-->
URNEBESAN GOVOR SRPSKOG TRENERA: Nemoj sleep! We played ko k***, stojiš ovako i čačkaš ja*a (VIDEO) URNEBESAN GOVOR SRPSKOG TRENERA: Nemoj sleep! We played ko k***, stojiš ovako i čačkaš ja*a (VIDEO)
Na mešavini srpsko-engleskog jezika, rukometni trener Boško Jolović pokušao je na poluvremenu da razbudi svoje igrače u Saudijskoj Arabiji. Video koji je nastao prošle godina tek je sad... URNEBESAN GOVOR SRPSKOG TRENERA: Nemoj sleep! We played ko k***, stojiš ovako i čačkaš ja*a (VIDEO)

Na mešavini srpsko-engleskog jezika, rukometni trener Boško Jolović pokušao je na poluvremenu da razbudi svoje igrače u Saudijskoj Arabiji.

Video koji je nastao prošle godina tek je sad izašao u javnost, a u njemu mladi srpski trener koristi oba jezika, a to uz psovke i naglasak izgleda urnebesno.

– Nemoj sleep! Stojiš ovako i čačkaš ja*a, not good, majstore! We played ko k****- rekao je između ostaloga srpski trener.

Boško Jolović jeu rukometu više od 20 godina. Igrao je u tada popularnoj RK Crvenki, prešao je u Čelik iz Zenice gde je i završio karijeru.

U međuvremenu je dobio poziv bivšeg trenera da mu se pridruži u Saudijskoj Arabiji. Preuzeo je brigu o kadetima i juniorima, a pomenuti video jenajvjerovatnije nastao tokom jedne od utakmica mlađih selekcija koje je vodio.

Novosti.rs