-->
UZ KOCKASTE I ON! Nives posle Hrvata navija za Englesku! Evo zašto… (FOTO) UZ KOCKASTE I ON! Nives posle Hrvata navija za Englesku! Evo zašto… (FOTO)
Nives Celzijus je stigla i do britanskog „Sana“, koji je ovog četvrtka objavio intervju sa poznatom Hrvaticom. Atraktivna brineta u njemu otkriva poseban razlog... UZ KOCKASTE I ON! Nives posle Hrvata navija za Englesku! Evo zašto… (FOTO)

Nives Celzijus je stigla i do britanskog „Sana“, koji je ovog četvrtka objavio intervju sa poznatom Hrvaticom. Atraktivna brineta u njemu otkriva poseban razlog zbog kojeg priželjkuje da u polufinalu Mundijala u Rusiji zaigraju Hrvatska i Engleska.

Taj razlog ima ime.

„Uživam da pratim Englesku. Primetila sam Rubena Loftusa-Čika neposredno pre nego što je Svetsko prvenstvo počelo i „malo“ sam se zaljubila u njega već na prvi pogled. Tako sam odlučila da Englezi budu među mojim favoritima“, izjavila je Nives.

A onda je seksepilna Hrvatica dodala.

„Smatram da je on najlepši igrač prvenstva, a njegova jedina mana je to što je premlad. Pokušavam da nađem slatkog, duhovitog i pametnog momka“.

Ruben Loftus ČikFOTO: PROFIMEDIA
Ruben Loftus Čik

„Bilo bi lepo gledati Hrvatsku protiv Engleske u polufinalu“, otkrila je Nives.

Bivša supruga hrvatskog fudbalera Dina Drpića prokomentarisala je i laskavu titulu „nova Viktorija Bekam“, koju je dobila dok je hrvatski fudbaler igrao u Bundesligi.

Nives je posle našeg regiona uzdrmala i Englesku, videćemo koja je naredna zemlja na redu.