-->
VELIČKOVIĆ O PEHARU: Igrači Partizana nemaju veze s tim VELIČKOVIĆ O PEHARU: Igrači Partizana nemaju veze s tim
Novica Veličković, kapiten Partizana, rekao je da igrači Partizana nemaju veze sa skrnavljenjem pehara namenjenom pobedniku Kupa Radivoja Koraća. „Video sam, proslavljao sam juče... VELIČKOVIĆ O PEHARU: Igrači Partizana nemaju veze s tim

Novica Veličković, kapiten Partizana, rekao je da igrači Partizana nemaju veze sa skrnavljenjem pehara namenjenom pobedniku Kupa Radivoja Koraća.

„Video sam, proslavljao sam juče pobedu i imao sam mnogo drugih obaveza. Hteo bih da zaštitim igrače. Oni trpe neke stvari i mi igrači Partizana nemamo veze s tim. Do nas je došao snimak kao i do ostale javnosti…“, rekao je Veličković gostujući u jutarnjem programu na RTS.

U utorak se pojavio snimak kako nepoznata lica kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvede sa Kupa Radivoja Koraća.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je posle pobede Partizana od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara.

Partizan je u Nišu trijumfovao rezultatom 81:75 i tako došao do 14. trofeja u ovom takmičenju, a gostujući na RTS objasnio je šta znači igrati za Partizan.

„Srčanost mi donosi određeni broj poena i da ne igram tako učinak bi mi bio manji. Nekada je važno, naročito ovakvim mečevima, da objasnim igračima iskustvom i stavom šta znači igrati za Partizan i to se isplatilo u Nišu“, rekao je Veličković.

B92.net