-->
VUČIĆ U POSETI HRVATSKOJ: Sve se može, osim da Cedevita pobedi Zvezdu VUČIĆ U POSETI HRVATSKOJ: Sve se može, osim da Cedevita pobedi Zvezdu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u zvaničnoj dvodnevnuoj poseti Hrvatskoj, gde je imao opasku povodom košarkaške situacije u ABA ligi. Njega je dočekala predsednica Hrvatske... VUČIĆ U POSETI HRVATSKOJ: Sve se može, osim da Cedevita pobedi Zvezdu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u zvaničnoj dvodnevnuoj poseti Hrvatskoj, gde je imao opasku povodom košarkaške situacije u ABA ligi.

Njega je dočekala predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uz najviše državne počasti.

Potom je Vučić stigao na hrvatsko-srpski forum u HGK i rekao da mu je drago što je Srbija u Zagreb poslala najjaču delegaciju svojih privrednika.

Napomenuo je važnost infrastrukture, a posebno pruge Beograd-Zagreb, ne samo za putnički, već i teretni promet, izrazivši želju da ta pruga bude najbolja na Balkanu.

– Smatram da je potrebno dalje ukidanje bilo kakvih barijera – rekao je Vučić, ističući da se na graničnom prelazu Batrovci čeka 5-6 sati. Zahvalio je Emilu Tedeskiju na sponzorstvu Štark arene u Beogradu, našalivši se „da će ipak teško biti moguće da Cedevita pobedi Zvezdu“.

Inače, Tedeski je vlasnik KK Cedevita i Vučić je time aludirao na trenutnu situaciju na Jadranu, gde je zagrebački tim na tabeli iza Crvene zvezde i Budućnosti.

Telegraf.rs