-->
ZA NOVOGODIŠNJI DOČEK: Mejveder se vraća u ring, ali ne protiv Nurmagomedova ZA NOVOGODIŠNJI DOČEK: Mejveder se vraća u ring, ali ne protiv Nurmagomedova
Flojd Mejveder Junior, neporaženi američki bokser, objavio je povratak u ring. Mejveder će se boriti u Japanu na novogodišnje veče protiv neporaženog kik-boksera Tenšina... ZA NOVOGODIŠNJI DOČEK: Mejveder se vraća u ring, ali ne protiv Nurmagomedova

Flojd Mejveder Junior, neporaženi američki bokser, objavio je povratak u ring. Mejveder će se boriti u Japanu na novogodišnje veče protiv neporaženog kik-boksera Tenšina Nasukave.

Još se ne zna pod kakvim pravilima će se održati borba ove dvojice neporaženih u svojim karijerama.

To će biti drugi povratak 41- godišnjeg boksera iz penzije. Prvi put se vratio prošle godine nokautiravši UFC borca Konora Mekgregora za svoju jubilarnu 50. pobedu u karijeri.

„Organizacija Rizin radi sjajan posao. Ovo u Saitami je moj početak s njima, ali verujem i da nije kraj“, poručio je Mejveder.

U poslednje vreme najviše se pričalo o potencijalnoj borbi njega i Habiba Nurmagomedova, ruskog borca koji je u UFC-ovom oktogonu „ugušio“ Mekgregora.