-->
ZVANIČNO: Ovo je idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara 2020. ZVANIČNO: Ovo je idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara 2020.
Nakon što smo vam predstavili knjigu kandidature imaćete mogućnost da vidite i idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara. “Sve ovo samo je... ZVANIČNO: Ovo je idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara 2020.

Nakon što smo vam predstavili knjigu kandidature imaćete mogućnost da vidite i idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara. “Sve ovo samo je prvi korak ka dobijanju Igara 2020. godine”, rekao nam je Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

“Zadovoljni smo kako je knjiga kandature urađena, u to su mogli da se uvere svi koji su preko našeg sajta mogli putem linka koji smo postavili da vide knjigu kandidature. Isto tako i idejno rešenje za logo Igara je više nego dobro urađeno, kada nam je prezentovano odmah nam je bilo jasno da imamo lep i upečatljiv logo. Sa time su se složili stručnjaci za sportski marketing koji su radili na projektu knjige kandidature tako da smo jednoglasno odlučili da ovo rešenje bude i zvanični logo budućih igara”, rekao je Jasnić.

usss.org.rs

logo 2020 usss